Ett måste för fiskälskaren.
Det som behövs är.....
- 1 st öring.
- Champinjoner.
- Tomater.
- Citron.
- Olivolja.
- Bladpersilja.
- Salt och peppar.
- Hacka persiljan.
- Skiva tomaterna, citronen och champinjonerna.
- Blanda ihop detta till en fyllning, på med lite olivolja.
- Bena ur öringen, lite meckigt, men det blir lite lättare när man äter.
- Salta och peppra fisken innan fyllningen knös in.
- Ringla på med olivoljan.
- Pressa över en halv citron.
- Linda in alltihop i aluminiumfolie, det ska viras hårt.
- Kör paketet på indirekt grillning i minst 22 minuter (det beror lite på storleken på fisken, och hur man vill ha den tillagad)
Servera alstret med kokt, pressad potatis.
Lycka till
//Jörgen
Det ser ju riktigt gott ut. Måste jag nog prov att göra.
SvaraRadera