fredag 6 januari 2012

Kolgrillad Portobello

Som en LCHF utövare kan det bli lite tjötigt när man inte käkar potatis, pasta eller ris så ofta. Så här kommer ett tips till köttbiten.

På inköpslistan står det......
Kolgrillad rostbiff, avocadosalsa, kryddsmör och portobello.

  • Röd Chilli.
  • Bladpesilja.
  • Vitlök.
  • Olivolja.
  • Salt och peppar.
  • 1 st Portobello per person.
  • 1 citron.
  • En stark Ost, typ prästost.
Jag gjorde såhär.....
  1. Finhacka persiljan. 
  2. Riv vitlöken.
  3. I med det i en skål.
  4. Häll över olivolja, kanske några cl.
  5. Finkacka lite av chillin, ta med någon kärna också.
  6. Smaka av marinade med salt och peppar, tänk på att den ska vara stark.
  7. Skala svampen och gnid in chillimarinaden ordentligt, häll det som är över i svampen.
  8. Smula över lite prästost.
  9. Kör hela härligheten ca 10 minuter på grillen.
Lycka till.

//Jörgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar