På inköpslistan står det......
Kolgrillad rostbiff, avocadosalsa, kryddsmör och portobello. |
- Röd Chilli.
- Bladpesilja.
- Vitlök.
- Olivolja.
- Salt och peppar.
- 1 st Portobello per person.
- 1 citron.
- En stark Ost, typ prästost.
Jag gjorde såhär.....
- Finhacka persiljan.
- Riv vitlöken.
- I med det i en skål.
- Häll över olivolja, kanske några cl.
- Finkacka lite av chillin, ta med någon kärna också.
- Smaka av marinade med salt och peppar, tänk på att den ska vara stark.
- Skala svampen och gnid in chillimarinaden ordentligt, häll det som är över i svampen.
- Smula över lite prästost.
- Kör hela härligheten ca 10 minuter på grillen.
Lycka till.
//Jörgen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar